Er det blevet tid til at få renoveret det gamle badeværelse, drømmer du om at få lagt gulvvarme i hele huset, eller har du brug for hjælp til installation af dine nye hårde hvidevarer?
Skal du have udført autoriseret VVS-arbejde i Nørrebro eller et andet sted i København.
Så er du kommet til det rette sted.
Siden 1993 har vi hos Carbo VVS ApS firma på Nørrebro udført professionelt VVS-arbejde af høj kvalitet. Vores kompetencer spænder bredt, og vi hjælper både skoler, erhvervsdrivende, idrætsforeninger, de større boligforeninger og for den enkelte hus- eller lejlighedsejer.

Hvilke VVS-opgaver kan vi hjælpe med?

Langt det meste VVS-arbejde kræver en autoriseret VVS-installatør.
Med Carbo VVS ApS på Nørrebro får du en ikke bare en installatør der er autoriseret, men også en installatør med mange års erfaring inden for faget.
Vi har gennem årene stået for alt lige fra badeværelsesrenovering til varmestyring.
Det gør os i stand til at klare både store udfordringer, såvel som de mere rutineprægede opgaver.
Uanset opgavens art og omfang gør vi altid vores yderste for at levere et godt og langtidsholdbart stykke arbejde, som gør vores kunder tilfredse.

Vi kan blandt andet tilbyde:

Det siger vores kunder

gule stjerner

Super arbejde! Topprofessionel service. Carsten kom samme dag, jeg ringede, og klarede opgaven uden problemer og til billig pris. Kan anbefale ham til alle der mangler en god og solid vvs’er!

Michala

gule stjerner

Fantastisk! Så god kundeservice! Forklarede mig hvordan jeg selv kunne fikse problemet – det er så fedt når medarbejdere er mere fokuserede på at hjælpe kunden end på at tjene lidt ekstra! Helt klart den gode strategi i længden – jeg ringer helt sikkert til dem næsten gang jeg skal have lavet noget!

Marie Kaltoft