Carbo VVS ApS

Vi er medlem af Tekniq

Hvem er Tekniq?

TEKNIQ er en arbejdsgiver- og erhvervsorganisation for installationsbranchen.

Medlemmerne er alle typer af installationsvirksomheder inden for el og VVS – fra små enmandsvirksomheder til større virksomheder med op til flere tusinde medarbejdere. Alle foreningens medlemmer kendes ved høj kompetence og en høj faglig profil, for den tekniske installationsbranche møder konstant nye udfordringer.

Hos Carbo VVS ApS er vi, sammen med TEKNIQ, med til at tage udfordringerne op og bidrage til at udvikle det danske samfund. Det er en selvfølge konstant at søge efter nye muligheder og løsninger på konkrete og overordnede problemer. Hvilket vi gør som VVS virksomhed, men som også vores forening TEKNIQ gør en stor dyd af.

Som de selv skriver:

“Det er vores mål at fastholde positionen som landets mest kompetente partner, når det gælder emner, der kan relateres til vore medlemmers interesser eller arbejdsområde”.

Vi samler på glade kunder

Vi anvender kun materialer og produkter fra de bedste leverandører for at kunne give dig det bedste produkt på markedet. Se her, hvem vi anvender.

Tekniq er også et kompetencecenter

Vi og de andre installatører i foreningen har alle gennemgået grundige og bredt funderede uddannelser for at kunne opnå autorisation. Derfor er der en lang tradition i branchen for at stille store krav til uddannelse.

TEKNIQ har indgået de mest konkurrencedygtige overenskomster med elektrikeres, VVS-montørers og andre medarbejdergruppers organisationer. TEKNIQ er ligeledes en del af Dansk Arbejdsgiverforening. TEKNIQ er med i forreste række som et stærkt kompetencecenter, når det gælder viden om, hvad medlemmerne arbejder med til dagligt. Det betyder et højt fagligt niveau med overblik over muligheder, regler og sammenhænge, hvor vi og andre medlemmer kan hente råd og inspiration.

Deres tekniske medarbejdere repræsenterer den tekniske installationsbranche i en lang række udvalg og arbejdsgrupper, hvor der udarbejdes standarder og regler for det el- og VVS-tekniske område.

Hvilket er disse standarder vores kunder vil opleve, at vi arbejder efter.

Brug for en VVS i Nørrebro eller omegn? Kontakt os i dag for et godt tilbud.