Carbo VVS ApS

Gasservice i København og omegn

Professionel gasservice

Vi har udstyret og erfaringen til at give dig en top professionel gasservice – uanset hvad du har brug for. Hos os kan du bestille alt lige fra installation af naturgas til tilslutning og montering af gaskomfur.
 
Vi hos Carbo VVS har mange års erfaring med alt fra Montering af gaskomfur, installation af naturgas eller udskiftning af gasmåler. Vores brede ekspertise sikrer dig en pålidelig gasservice, hvor du får den bedste rådgivning og service hele vejen igennem, så du ikke skal bekymre dig om noget.
 
Vi sætter en ære i at levere en høj kvalitet, samt sikre at dine behov og præferencer bliver indfriet. Kontakt os og få en serviceaftale med Carbo VVS. Så du kan ringe til os, hvis dit fyr går i stykker – det koster ikke ekstra. Få vedligeholdt og service af gasfyr hos Carbo VVS. Så tjekker vi at gasfyret fungerer som det skal.
 
Vi udfører alt i gasservice, og har døgnservice i hele København.

Montering af gaskomfur

Skal du have monteret et nyt gaskomfur i dit køkken eller et helt andet sted? Som eksperter i gasservice, har vi stor erfaring med montering og tilslutning, montering og afmontering af gaskomfurer, og vi står klar til at hjælpe dig. Dette gælder uanset om det er et standard komfur eller et bordkomfur. Vær dog gerne opmærksom på, at vi ikke leverer komfuret, vi udfører blot installationen og monteringen af dit gaskomfur.
 
Gennem vores proces holder vi dig løbende opdateret, så du som kunde altid er informeret. Efter færdig montering af gaskomfuret udfører vi en tæthedsprøve og sikrer, at gasblussene er korrekt indreguleret i overensstemmelse med gældende lovgivning.
 
Vi sørger ligeledes for at anmelde installationen jf. lovgivningen, så du undgår at informere gasværket om ændring af installation. Har du en gammel måler, så sørger vi selvfølgelig også for at skifte den mens vi er i gang.
 
Med en autoriseret VVS-installatør ved din side, får du korrekt udførsel og kyndig rådgivning. Når du får lavet gasservice hos os er du i trygge hænder. Hvis du er interesseret i montering af gaskomfur eller har spørgsmål om installationen, er du altid velkommen til at ringe til os på Tlf. 26 16 37 13 eller udfylde vores kontaktformular.

Vi samler på glade kunder

Vi anvender kun materialer og produkter fra de bedste leverandører for at kunne give dig det bedste produkt på markedet. Se her, hvem vi anvender.

Installation og service af naturgas

Overvejer du at skifte til naturgas eller har brug for service, så søg hjælp hos Carbo VVS. med vores omfattende ekspertise er du i gode hænder. Vi tager dig med hele vejen fra planlægning til den endelige installation
 
søger du hjælp til at skifte til naturgas anbefaler vi, at du undersøger tilslutningsmulighederne for naturgas i dit område, før du kontakter os, eftersom det ikke er alle områder, der har adgang til naturgas. Er du usikker på, hvordan du finder ud af dette, er du altid velkommen til at kontakte os, så sørger vi for at hjælpe dig hurtigst muligt.
 
Installationstid kan ændre sig baseret på forskellige faktorer, såsom hvilken opvarmningsform du skifter fra, samt kompleksiteten af opgaven. Enkelte installationer kan ofte fuldføres inden for et par dage, mens mere indviklede projekter kan strække sig over en uge eller mere.
 
Brug for en VVS på Nørrebro? Eller ønsker du en mere detaljeret information omkring din installation eller service af naturgas, er du velkommen til at kontakte os via Tlf.  26 16 37 13,  eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vi udfører følgende inden for gasservice

Vi udfører en bred vifte af opgaver inden for Gasservice København og omegn. Vi sikrer, at alle vores tjenester udføres i overensstemmelse med de højeste sikkerhedsstandarder og gældende lovgivning. Uanset om du er en privatperson eller en virksomhed, kan du stole på vores ekspertise og professionalisme til at håndtere dine Gasservice-behov.

 

Vi udfører følgende:

  • Afmontering af gammelt komfur.
  • Tilslutning af nyt komfur med ny gasslange max. 1,25 meter.
  • Vi udarbejder gaspapirer og melder til gasværket
    Sikring af at eksisterende installation er lovlig og tæt.
  • Hvis ændring af rør/fittings er nødvendig, skal der påregnes en mérpris.
  • Eventuel udskiftning af gasmåler er ikke indregnet i prisen.
  • Eventuel konvertering / indregulering af nyt komfur er ikke indregnet i prisen