Carbo VVS ApS

Renovering af badeværelse på Nørrebro og resten af København

Forny dit badeværelse

Trænger fugerne mellem fliserne på badeværelset til at blive udskiftet? Løber toilettet, eller drypper vandhanen? Skal hele badeværelset have nye farver, nye installationer eller måske en helt ny indretning? Hvis du drømmer om at få lavet et nyt badeværelse på Nørrebro eller andre steder i Københavnsområdet, er du kommet til det helt rigtige sted.
 
Hos Carbo VVS ApS har vi mange års erfaring inden for renovering af badeværelser, herunder både nye installationer og indretning. Vi er specialister i at at udføre komplette VVS installationer på et badeværelse, og garantere dig som kunde et professionelt udført arbejde. 
 
Du modtager fremragende rådgivning og service fra start til slut, således at du ikke behøver at bekymre dig om noget  – Uanset om det er i forbindelse med renovering af badeværelse eller opførsel af nyt badeværelse. Få tilbud på renovering af badeværelse eller et helt nyt badeværelse.

Hvorfor skal du vælge os?

Der er mange fordele ved at vælge vores VVS-firma til at stå for renovering af badeværelse eller opførsel af nyt badeværelse. Vi kan klare alle opgaverne i forbindelse med VVS på et badeværelse. Og vi klarer dem med både sans for detaljerne, fokus på kvaliteten og til den helt rigtige pris.
 
Derudover benytter vi udelukkende produkter fra velrenommerede producenter, således at dit badeværelse forbliver både æstetisk tiltalende og fuldt fungerende i mange år frem, som for eksempel:
 
  • Vola
  • Grohe
  • Hans Grohe
  • Ifö
  • Duravit
  • Cassøe
  • Gustavsberg
  • Oras
På den måde får du en ekstra sikkerhed for, at vores arbejde holder i rigtig mange år. Skal du have lagt gulvvarme, nyt badeværelse, montering af gulvafløb eller have udført andet VVS-arbejde, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder alt i VVS til privatpersoner samt til boligforeninger.

Vi udfører din renovering med gennemsigtighed

Som din lokale VVS-installatør i København er vi fuldt bevidste om vigtigheden af dit projekt. Vi sætter en ære i at udføre alle aspekter af vores arbejde til perfektion, hvor du som kunde er vores førsteprioritet.
 
Vi lægger stor vægt på kommunikation, da vi tror på, at det er fundamentet for enhver succes. Vi lytter til dine behov og præferencer og stræber efter at gøre renoveringen af dit badeværelse gennemsigtig fra start til slut.
 
Ingen projekter er hverken for store eller små, så uanset om du ønsker hjælp til et stoppet toilet, montering af gulvafløb i badeværelse eller sågar en fuld renovering af badeværelse i København, er vores mål hos Carbo VVS at imødekomme dine behov og ønsker på bedst mulig vis. Du kan stole på os til at levere kvalitetsarbejde i alle aspekter der går under en badeværelses renovering.

Vi samler på glade kunder

Vi anvender kun materialer og produkter fra de bedste leverandører for at kunne give dig det bedste produkt på markedet. Se her, hvem vi anvender.

Hvorfor få udført renovering af badeværelse?

I Københavnsområdet og særligt på Nørrebro er badeværelserne ofte små, og det gælder derfor om at udnytte pladsen optimalt. Derudover kommer der hele tiden nye tendenser og mulige løsninger på badeværelset, og det kan derfor være, at dit badeværelse er blevet umoderne. Det kan også være, at du ønsker, at dit ellers praktiske badeværelse skal emme mere af luksus og velvære?

Fugerne mellem fliserne kan med årene blive slidte og misfarvede, og de kan dermed med fordel udskiftes. Uanset hvad du har af ønsker og behov til dit nye badeværelse, står vi klar til at løse opgaven.

Brug for en VVS i Nørrebro eller omegn? Kontakt os i dag for et godt tilbud. 

Energi- og vandbesparelse

Renovering af et badeværelse er en investering, der typisk fordelagtig. Ved at opgradere dit badeværelse kan du forbedre funktionaliteten og æstetikken, men også øge værdien af dit hjem. Vi  følger vi de nye tendenser på markedet og benytter os udelukkende af nøje udvalgte materialer.
 
Moderne VVS-installationer er ofte designet til at være mere energi- og vandeffektive. Dette betyder, at du kan reducere dit forbrug og dermed spare på både vand- og energiregningen. Du er altid velkommen til at kontakte os på Tlf. 26 16 37 13 eller udfylde vores kontaktformular.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at renovere et badeværelse?
Prisen for at renovere et badeværelse kan variere afhængigt af flere faktorer, herunder størrelsen på badeværelset, omfanget af renoveringen og de materialer, der skal bruges. Det er derfor svært at give en præcis pris uden at have mere information.
 
For at få en mere nøjagtig pris på din renovering af badeværelse anbefaler vi at du kontakter os på Tlf. 26 16 37 13 eller udfylder vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med din renovering.