Trænger fugerne mellem fliserne på badeværelset til at blive udskiftet? Løber toilettet, eller drypper vandhanen?
Skal hele badeværelset have nye farver, nye installationer eller måske en helt ny indretning?
Hvis du drømmer om at få lavet et nyt badeværelse på Nørrebro eller andre steder i Københavnsområdet, er du kommet til det helt rigtige sted.
Hos Carbo VVS ApS har vi stor erfaring inden for badeværelser, herunder både nye installationer og indretning – Uanset om det er i forbindelse med renovering af badeværelse eller opførsel af nyt badeværelse.

Få tilbud på renovering af badeværelse eller et helt nyt badeværelse.

Hvorfor skal du vælge os?

Der er mange fordele ved at vælge vores VVS-firma til at stå for renovering af badeværelse eller opførsel af nyt badeværelse.
Vi kan klare alle opgaverne i forbindelse med VVS på et badeværelse. Og vi klarer dem med både sans for detaljerne, fokus på kvaliteten og til den helt rigtige pris.
Derudover benytter vi udelukkende produkter fra velrenommerede producenter som for eksempel:

På den måde får du en ekstra sikkerhed for, at vores arbejde holder i rigtig mange år. Skal du have lagt gulvvarme, eller have udført andet VVS-arbejde, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder alt i VVS til privatpersoner samt til boligforeninger.

Alt i renovering af badeværelse

Hvorfor få udført renovering af badeværelse?

I Københavnsområdet og særligt på Nørrebro er badeværelserne ofte små, og det gælder derfor om at udnytte pladsen optimalt.
Derudover kommer der hele tiden nye tendenser og mulige løsninger på badeværelset, og det kan derfor være, at dit badeværelse er blevet umoderne. Det kan også være, at du ønsker, at dit ellers praktiske badeværelse skal emme mere af luksus og velvære?
Fugerne mellem fliserne kan med årene blive slidte og misfarvede, og de kan dermed med fordel udskiftes.
Uanset hvad du har af ønsker og behov til dit nye badeværelse, står vi klar til at løse opgaven.

Det siger vores kunder

gule stjerner

Super arbejde! Topprofessionel service. Carsten kom samme dag, jeg ringede, og klarede opgaven uden problemer og til billig pris. Kan anbefale ham til alle der mangler en god og solid vvs’er!

Michala

gule stjerner

Fantastisk! Så god kundeservice! Forklarede mig hvordan jeg selv kunne fikse problemet – det er så fedt når medarbejdere er mere fokuserede på at hjælpe kunden end på at tjene lidt ekstra! Helt klart den gode strategi i længden – jeg ringer helt sikkert til dem næsten gang jeg skal have lavet noget!

Marie Kaltoft