Få foretaget energioptimering af din ejendom og stop med at fyre for fuglene

Vi laver naturligvis energioptimering af din ejendom, uanset om der er tale om en privat bolig, en boligejendom, institutioner eller erhverv. Fælles for dem alle er at der er penge at spare ved en energioptimering.
Energioptimering er særdeles populære, da de foruden at være en grøn og miljøvenlig løsning, kan spare dig for mange penge i løbet af et år.

Energioptimering af ECL styring

En af de ting vi tilbyder i forbindelse med energioptimering, er service, installation og udskiftning af ECL styring. Dette sikrer at temperaturen for gulvvarme, radiatorer mm. automatisk reguleres i forhold til temperaturen udenfor. Du får altså både optimalt indeklima, på samme tid med at du sparer penge på varmeregningen.

Carbo VVS ApS portræt baggrund

Det siger vores kunder

gule stjerner

Super arbejde! Topprofessionel service. Carsten kom samme dag, jeg ringede, og klarede opgaven uden problemer og til billig pris. Kan anbefale ham til alle der mangler en god og solid vvs’er!

Michala

gule stjerner

Fantastisk! Så god kundeservice! Forklarede mig hvordan jeg selv kunne fikse problemet – det er så fedt når medarbejdere er mere fokuserede på at hjælpe kunden end på at tjene lidt ekstra! Helt klart den gode strategi i længden – jeg ringer helt sikkert til dem næsten gang jeg skal have lavet noget!

Marie Kaltoft