Gulvvarme

Intet varmer så godt som rigtig gulvvarme.

Gulvvarme giver en fremragende temperaturkomfort til bolig- og arbejdsmiljøet – og til laveste mulige omkostninger.

Vores lavenergiløsninger er ideelle ved anvendelse af vedvarende energikilder og hjælper med at nedbringe energiforbruget og CO2-udledningen. Vores løsninger er derfor medvirkende til at give det bedste indendørsklima.

Vi tilbyder:

  • Vandbaseret gulvvarme,
  • Vægvarme
  • Loftsvarme
  • Køling.

Hvad er fordelene ved gulvvarme?

På grund af de lave driftstemperaturer, der anvendes i gulvvarmeanlæg, er dette den mest effektive måde at fordele varmen i bygninger.

Lave driftstemperaturer sikrer, at varmekilderne udnyttes optimalt.

Vandbåren gulvvarme kan benyttes af alle energikilder, både traditionel opvarming ved hjælp af gas- eller oliefyr, fjernevarme eller vedvarende energikilder.​

Vandbåren opvarming eller køling og vedvarende energikilder, som jordvarme eller luftbaseret varmepumpe passer fantastisk godt sammen.

Det medfører det lavest mulige energiforbrug og den lavest mulige CO2-udledning. På samme tid giver gulvvarme dig den bedste komfort og kan også anvendes som køling uden yderligere omkostninger.

Lad os installere din gulvvarme

Hele installationen er usynlig, hvilket giver dig frihed til indretning af boligen.

Der er ingen grund til at vælge en anden form for installation til at opretholde et godt indeklima, som både kan være opvarmning og køling.

En lidt højere investering til at begynde med i forhold til konventionelle varmesystemer vil blive tilbagebetalt mange gange i løbet af bygningens levetid grundet det lavere energiforbrug

Lad Carbo VVS give dig et tilbud på gulvvarme i dit hjem. Vi sidder klar til at besvare alle de spørgsmål du måtte have, så kontakt os endelig gerne allerede i dag, så finder vi sammen den bedste løsning.

Ring til os
Skriv til os

Bestil VVS

Har du et job, der akut mangler hjælp? Så få en mand ud allerede i dag. Vi har døgnservice og kommer hurtigt ud, når der er brug for det. Så skulle du mod forventning stå med sprængte rør eller en kloak, som flyder over, så er vi der.

BESTIL EN VVS-MAND

Få et tilbud

Står du og skal have udført et stykke arbejde, men du kender ikke prisen? Så tøv ikke med at sende os en mail med detaljerne, så vender vi hurtigt tilbage med en pris, som kan konkurrere med de andre VVS’ere.

INDHENT TILBUD HER